Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Linnéa - 13 mars 2010 14:24

Den 3 säsongen av Shugo Chara är riktigt rolig!!!

Varje avsnitt är i tre olika delar, först så är det bara några personer som spelar Amulet Heart, Amulet Spade och Amulet Clover (Amulet Diamond också, men den vem som ska spela henne är inte bestämt än, inte i avsnitt 8 i alla fall).

Efter det kommer det en ganska dåligt tecknad (den är ganska rolig även om den är dåligt tecknad) miniserie om Ran, Miki, Su, Dia och resten av Shugo Guardiana, deras lilla serie heter "Shugo Chara Pucchi Puchi!" efter ett avsnitt av miniserien så blir det en sak som heter "Shugo Chara Encyclopedia" där dom presenterar alla Shugo Guardians och berättar lite om dem, 2 stycken per avsnitt (ibland presenterar dom människor som tex Amu och Tadase, för att det finns för få Shugo Guardians).

När avsnittets 2 personer blivit presenterade så kommer skådespelarna och kör "Egg Battle", då för dom en fråga om något i Shugo Chara och så ska dom göra något innan dom ska svara.

Efter det, ett till avsnitt av "Shugo Chara Pucchi Puchi", innan, det man har väntat på Shugo Chara, serien (den heter Shugo Chara!!! Dokki Doki!) fortsätter.

Men det är inte slut än!, efter serien så blir det Guardian Egg Fortune-Telling!, helt enkelt, du får din framtid spådd, det ända du behöver göra är att välja ett av de fyra äggen som Amu har och så får du veta tex om det kommer gå bra på proven denna vecka eller om du kommer att komma bra överens med dina vänner denna vecka eller till och med få en ny vän! =^.^=

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästdagbok

Språk


Ovido - Quiz & Flashcards